TONEEL » NIEUWS

TONEERLVERENIGING KLAVER VIERT HAAR 90 JARIG BESTAAN!

SPOED  SPOED  SPOED  SPOED

JIJ, ja JIJ , die nog wel eens komisch uit de hoek kan komen, leuke verhalen weet te vertellen. Ja JIJ die net als EDWIN EVERS of TINEKE SCHOUTEN heel makkelijk een typertje kan na spelen, ja JIJ  HEBBEN WE NODIG!

NIEUWE TONEELSPELERS

MET LEF!

WIE ZIET NOG KANS OM VOLGEND JAAR  MET ONZE TONEELCLUB OP DE PLANKEN TE STAAN?

Mail@toneelverenigingklaver.nl

NIEUWS:

Nieuw podium!!!!

Gerrit REMERINK 50 JAAR lid!

NL-DOET project

vast podium bouwen

GERRIT REMERINK 50 JAAR LID

Dit is een mijlpaal waarbij we even stil moeten blijven staan. 50 jaar lid. GERRIT is 1 van de mensen van het eerste uur, waar de vereniging TROTS op is.

Begonnen als toneelspeler, Beeld van een man, en zo jaren achtereen op de planken gestaan. In de ruim 10 jaar als regisseur kwam hij over als streng maar rechtvaardig, ouwehoeren kon je later wel. Tijdens repetities werd duidelijk dat je nooit met rug naar publiek mocht staan en als je een hand in zak deed, zorgen dat de duim eruit bleef. We hebben veel van hem geleerd. Jammer voor ons dat hij inmiddels al jaren in de Krim bij Slagharen woont, waar hij ook weer actief is bij een toneelvereniging. Paar keer hebben we hem daar ook mogen aanschouwen.

Iedere jaar probeert hij samen met Marietje nog een toneelavond bij ons te bezoeken en geniet er ook van om even kijkje te nemen achter de coulissen.

Een verenigingsmens in hard en nieren! SUPER!

Een leuk aandenken in de vorm van glazen plaquette waarin hij zichzelf ziet geprojecteerd als een vrouwelijk toneelspeelster, en een leuke bos bloemen is hem als cadeau aangeboden.

2 SUCCESVOLLE weekenden, waar Toneelvereniging de Klaver met weemoed naar terug kijkt. " Opa in de kreukels " een hilarisch toneelstuk dat van begin tot eind de lachspieren getest werden.

Het decor was ook met TROTS gemaakt door onze toneelbouwers en

Bennie Loman , onze vaste "huisschilder" werd na zovele jaren nog extra in het zonnetje gezet met een eigen ontworpen overall.

We hopen hem nog jaren van zijn diensten gebruik mogen maken.

Met TROTS dit decor gebouwd

TONEELVERENIGING KLAVER-DENEKAMP-DINKELLAND-TWENTE-OVERIJSSEL